فلسفه حجاب در اسلام و بررسی آن باتوجه به فیزیولوژی بدن زن ومرد

براى روشن شدن فلسفه حجاب زن و راز تفاوت آن با پوشش مردان، توجه به مطالب ذیل لازم است:
1- توجه به رابطه پوشش با فرهنگ دینى‏
بر اساس فرهنگ اسلامى، انسان موجودى است که براى رسیدن به کمال و معنویّت خلق گردیده است.
اسلام با تنظیم و تعدیل غرایز به ویژه غریزه جنسى و توجه به هر یک از آن‏ها در حدّ نیاز طبیعى، سبب شکوفایى همه استعدادهاى انسان شده و او را به سوى کمال سوق داده است.
پوشش مناسب براى زن و مرد عامل مهمى در تعدیل و تنظیم این غریزه است.
2- توجه به ساختار فیزیولوژى انسان‏
نوع پوشش زن و تفاوت آن با لباس مرد رابطه‏اى مستقیم با تفاوت‏هاى جسمى و روحى زن و مرد دارد.
در تحقیقات علمى در مورد فیزیولوژى و نیز روان‏شناسى زن و مرد ثابت شده که مردان نسبت به محرّک‏هاى چشمىِ شهوت‏انگیز حساس ترند و چون تأثیر حس بینایى زیادتر است و چشم از فاصله دور و میدان وسیعى قادر به دیدن است، از سوى دیگر ترشّح هورمون‏ها در مرد صورتى یکنواخت و بدون انقطاع دارد، مردان به صورتى گسترده تحت تأثیر محرّک‏هاى شهوانى قرار مى گیرند اما زنان نسبت به حس لمس و درد حساس ترند و به محرّک‏هاى حسى پاسخ مى‏دهند. حس لامسه بروز زیادى ندارد و فعالیتش محدود به تماس نزدیک است.
از این گذشته چون هورمون‏هاى جنسى زن به صورت دوره‏اى ترشح مى‏ شوند و به طور متفاوت عمل مى ‏کنند، تأثیر محرّک‏هاى شهوانى بر زن صورتى بسیار محدود دارد و نسبت به مردان بسیار کمتر است.

ادامه مطلب ...

حجاب در آیات قرآن

در قرآن برای وجوب حجاب و حدود آن، به چهار آیه که صراحت بر آن دارند تمسک شده ولی در مورد حفظ عفت و پاسداری از حریم آن، در قرآن بیش از ده آیه وجود دارد.که ما به بررسی تنها دو آیه میپردازیم.ابتدا، در روزهاى پایانى سال پنجم هجرى، در جریان ولیمه ازدواج پیامبر(ص) با زینب بنت جحش  آیه حجاب همسران پیامبر(ص) بر آن حضرت نازل شد.
  در مرحله دوم، خویشاوندان نسبى از دایره این حکم بیرون شدند و آنان اجازه یافتند با همسران پیامبر(ص) بى آن که پرده اى در بین باشد، سخن بگویند.
در مرحله سوم، جلباب (چادر) به عنوان حقى براى همسران و دختران پیامبر(ص) و زنان مؤمن قرار داده شد.
در مرحله چهارم، آیات سوره نور احکام حجاب بانوان را روشن ساخت.
در مرحله پنجم، اجازه گرفتن براى ورود به محل استراحت بانوان محرم، مطرح شد.
ایه اول در سوره ودر مورد یکی از فلسفه های حجاب میباشد:
(یا ایها النبى قل لازواجک و بناتک ونساء المؤمنین یدنین علیهنّ من جلابیبهن، ذلک ادنى ان یعرفن فلایؤذین وکان اللّه غفوراً رحیماً.)9
اى پیامبر! به همسران و دختران خود و زنان مؤمن بگو: چادرهاى خود را بردوش گیرند. این نزدیک تر است، براى این که شناخته(به پاکدامنی وخوبی ) و مورد آزار و اذیت قرار نگیرند و خدا آمرزنده مهربان است.
حال، براى روشن شدن بهتر معناى آیه شریفه، به بررسى شأن نزولها و یکایک واژگان آیه مى پردازیم.
1. تفسیر على بن ابراهیم:
(فانه کان سبب نزولها أنّ النساءکن یخرجن الى المسجد ویصلّین خلف رسول اللّه(ص) و اذا کان باللیل خرجن الى صلاة المغرب والعشاء الآخر والغداة یقعد الشباب لهن فى طریقهن فیؤذونهن ویتعرّضون لهن فأنزل اللّه: یا ایها النبی… وکان اللّه غفوراً رحیما.)18
سبب نزول آیه این بود که: زنان براى گزاردن نماز، پشت سر رسول خدا(ص) از منزل خارج مى شدند و شب هنگام که براى گزاردن نماز مغرب و عشاء و صبح، به سوى مسجد روان مى شدند، جوانان بر سر راه آنان مى نشستند و به آزار و اذیت زنان نمازگزار مى پرداختند. در این هنگام ا ین آیه شریفه را نازل فرمود. (برای ادامه بروی ادامه مطلب کلیک کنید)

ادامه مطلب ...

رد نظریه داروین و نقاط ضعف آن

در ان ایجا مصاحبه  هارون یحیی با شبکه تلویزیونی بی بی سی در رد نظریه داروین رو از سایت http://salix221.blogfa.com براتون گذاشتم.باید گفت هدف رد کلی این نظریه نیست بلکه مشکل اساسی استفاده مادی گرایان در اعتقاد به ایجاد دنیا براساس اصل تصادف و جهش های تصادفی در رمزهای ژنتیک موجودات و ایجاد تکامل و خلقت بدون نیرویی به نام خدا میباشد .هر چند خود نظریه نیز دارای نقاط کور زیادی میباشد.

توضیح آنکه بدن ما دارای هزاران ژن و دارای میلیون ها رمز ژنتیکی میباشد و ایجاد میلیون ها رمز ژنتیکی بر اثر تصادف امری غیر ممکن است،مثل اینکه 32حرف زبان فارسی را به شکل تصادفی در کنار هم بگذاریم و به وسیله اصل تصادف شاهنامه فردوسی را به همین شکل امروز بسازیم،این در حالی است که شاهنامه با ان همه کلمه قابل مقایسه با رمز ژنتیکی فقط چند ژن ناچیز ما میباشد .

این نکته قابل توجه میباشد که ژنوم انسانی از میلیون ها واحد ریز به نام اسید نوکلئیتیک تشکیل شده است، که دارای 5نوع با نام اختصاریA, C ,G , U, T  که با ترکیب 3تایی با هم کوچکترین واحد رمزی را میسازد(مثلTAG) و این واحدهای سه تایی که اسمهای متفاوتی دارند، در ترکیب با هم رموز ژنی را میسازند که با توجه به قانون احتمالات میلیارد در میلیارد نوع نقشه ژنتیکی امکان ایجاد دارد که نقشه ژنتیکی ما یکی از این احتمال است و میلیارد در میلیارد نقشه ژنتیکی احتمال ایجاد داشته ،اما ما بر اثر یکی از این احتمالات ساخته شدیم .

این مثل این است که خداوند شما را از بین میلیارد در میلیارد احتمال نقشه ژنتیکی ،یک احتمال که نقش ژنتیکی شما است انتخاب کرده و بقیه این احتمالات همگی فاقد قدرت حیات بوده یا دارای حیات سالمی نمیباشند.مثلا بیماری مهلک تالاسمی فقط بر اثر جابه جایی دریک اسید آمینه میباشد. یعنی میلیونها اسیدامینه بدن درست قرار دارند و فقط یک اسید آمینه ناچیز جابجا شده و این بیماری مهلک ایجاد شده است.(دکتر هادی م) برای خواندن  این مصاحبه بر روی ادامه مطلب کلید کنید:



ادامه مطلب ...

اعجاز علمی بی نظیر قرآن درباره تعیین جنسیت توسط مرد(قسمت4)

جـنـس نـر و مـاده در نـطـفـه مـرد(برگرفته از  سایت قرانشناسی)

 

« و هـر دو جـفـت نـر و مـاده را از او (از نطفه مرد) قرار داد»!

"منه" در این ایه اشاره به نقش مرد و منی او دارد.

سلول نطفه مرد (اسپرم) چـنـانـکـه آیه مـطـرح کرده هـر دو جـنس نر و ماده را با خود دارد. جنس ماده آنرا کروموزم  X و نر آن را کروموزم Y نامیده اند. اگر جنس ماده اسپرم(x) با کروموزم زن ترکیب شود جنین دخـتـر    می شود و اگر جنس نـراسپرم(x)  با کروموزم زن ترکیب شود جنین پسر می شود.

نکته جالب این است که حتی مردم عوام امروزی پسر یا دختر بودن نوزاد را به زن ارتباط میدهند و میگویند فلان زن، دخترزا هست. در حالیکه علم امروز نوع اسپرم مرد را موثر در جنسیت فرزندمیداند،جالب است بدانیدعـمل ترکیب نـطفه زن و مرد در نیمه اول قرن نوزدهم کشف شد. و وجود نر و مادگی در نطفه مرد در اواسط قرن بیستم کـشـف شـد.  یعنی حـدوداً 1400 سال پـس از مـطـرح شـدنِ آن در قـرآن. انـدازه کروموزم نیز 1 ششصدم میلیمتر است (یعنی میکروسکوپـی است).

 


 


اعجاز قرآن در باره اثر بادها(قسمت3)

بادها عمل لقاحها را انجام می دهند(برگرفته از  سایت قرانشناسی)

 

« و بادها را برای لقاح دادن ها می فرستیم و بعد ازآن، از ابر آب (به زمین) می فرستیم»!

نکته آیه: بادها لقاحهای گوناگونی را انجام می دهند و از جمله باعث بارندگی می شوند:

(جمع بودن «لَـواقِـح» به معنی: تلقـیح دهنده ها، به این معنی است که بادها بیش از دو نوع عمل «تلقـیح» انجام می دهند).

ـــــ جالب است بدانید بـادهـا ذرات نامرئی بخار آب موجود در هوا را به ذرات دود و هوا و غبار و نمک و غیره می زنند و آنها را دور ذرات مزبور جمع می کنند، (بدون موارد مزبور ذرات بخار بهم نمی پیوندند).

ــــــ بادها ابرها را جمع و متراکم می کنند.

ــــــ بادها موجب بار الکتریکی مثبت و منفی شدن ابر می شوند.

ــــــ بادهـا بـا حـرکت دادن ابـر باعـث مـی شـوند که جریان برق ذرات بخار آب را بهم ترکیب کند. با تـرکـیـب ذرات بخار قـطره های ریز تشکیل می شود که تا حد سقـوط کردن سنگین می شوند و سقوط می کنند، و در مسیر سقوط خود با ذرات دیگـر برخورد می کنند و آنها را جذب می کنند و بزرگ و بزرگ تر می شوند، و بصورت قـطره (باران) سقوط می کنند.

 

همه کارکردهای مذکور باد، نوعی عـمـل بارورسازی است. (یعنی: معنی واژه لـقـاح همه آن موارد را دربر می گیرد).

همینطور بادها درختان و گـیاهان را تـلـقـیـح می دهند که برخی از تخمها و هاگهای آنها از جمله قارچها میکروسکوپی هستند.و این از اعجاز قرآن است که این مطلب را در 1400 قبل ذکر کرده پدیدهای که امروز بشر به آن پی برده ومتوجه نیاز برای بارورسازی ابرها برای نزول باران شده است و به روشهای مصنوعی ابرها را بارور میسازد.